Langlopende rente

NIBC Direct nieuw op de hypotheekmarkt

  De afgelopen maand betrad NIBC Direct de hypotheekmarkt. De bank laat meteen van zich horen met scherpe rentetarieven. Eindelijk meer concurrentie.

NIBC Direct nieuw op de hypotheekmarkt

Hypotheek-jaaroverzicht 2011

  Een lage hypotheekrente, stuntende Duitse hypotheekaanbieders, crisis op de huizenmarkt, strenge hypotheekregels en zelfs discussie over de hypotheekrenteaftrek. Het is een roerig jaar geweest op hypotheekgebied. Hypotheek-rentetarieven.nl hield u in 2011 op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, uiteraard blijven we dit in 2012 ook doen.

Hypotheek-jaaroverzicht 2011

Sombere berichten op Prinsjesdag, wel kansen voor oversluiters.

  De berichten rondom Prinsjesdag en de troonrede waren weinig positief. Het consumentenvertrouwen is gedaald en het gaat slecht met de economie. Dit was het algemene beeld dat op Prinsjesdag geschetst werd.

Hypotheekrente prognose 2011

  Het kiezen voor de juiste hypotheekvorm is niet eenvoudig: ga je voor een rentevaste hypotheek of voor een lening met variabele rente? Wil je rentebedenktijd? Voor hoeveel jaar ga je de rente vastzetten? Volgende prognose van de hypotheekrente voor 2011 is handig bij het maken van deze beslissingen.

Hypotheekrente verwachting 2010

  Een nieuw jaar, een nieuw begin. Een goed moment om even vooruit te blikken op de hypotheekrente in 2010. Wat zijn de verwachtingen voor de hypotheekrente, wat heeft invloed op de rentepercentages?

Subscribe to RSS - Langlopende rente