Oversluiten

Hypotheekrenteverwachting voor 2013

  De hypotheekrenteverwachting voor 2013 is zowel voor huizenkopers als huizenbezitters interessant. De ontwikkeling van de hypotheekrente is bepalend voor belangrijke hypotheekbeslissingen. Ook kan een lagere hypotheekrente u honderden euro's per jaar besparen. Wat doen de rentetarieven in 2013?
Lees: Hypotheekrenteverwachting voor 2013

Hypotheek verlengen of oversluiten?

  Uw hypotheek verlengen of oversluiten? Aan het einde van de rentevastperiode is de keuze aan u. U kunt ingaan op het verlengingsvoorstel van de bank, of u sluit uw hypotheek boetevrij over naar een andere hypotheekaanbieder. Kritische hypotheekconsumenten nemen hierin zelf het initiatief. Dat kan u maandelijks een flink bedrag besparen.
Lees: Hypotheek verlengen of oversluiten?

Hypotheek in 2013

  In 2013 een hypotheek afsluiten of oversluiten? Hier staan alle wijzigingen op een rijtje, onder andere de hypotheekrenteaftrek, verplicht aflossen en maximale hypotheek.
Lees: Hypotheek in 2013

Bezwaar WOZ-waarde stap voor stap

  Voor veel huizenbezitters is de WOZ-waarde wederom gestegen terwijl de huizenprijs is gedaald. Zij krijgen onterecht een hogere belastingaanslag. Hypotheek-rentetarieven.nl legt u stap voor stap uit hoe u bezwaar kunt maken tegen een te hoge WOZ-waarde.
Lees: Bezwaar WOZ-waarde stap voor stap

Banksparen verovert de hypotheekmarkt

  Banksparen is populair. Banken veroveren met bankspaarhypotheken razendsnel de markt. Dit gaat ten koste van de verzekeringsmaatschappijen en hun levensverzekeringen. Waar de bankspaarhypotheken inspelen op de vraag naar veilige hypotheekproducten, zuchten levensverzekeringen onder een slecht imago.
Lees: Banksparen verovert de hypotheekmarkt

Zelf zorgen voor een lage hypotheekrente

  Door zelf initiatief te nemen kunt u tegenwicht bieden aan de grote banken. Dat is een belangrijke conclusie uit onderzoek van de Nederlandse Mededingingsautoriteit. Goed nieuws voor de kritische hypotheekconsument! De NMA deed onderzoek naar de Nederlandse hypotheekmarkt en kwam met een aantal interessante resultaten. De concurrentie op de hypotheekmarkt neemt toe en de marges op de hypotheekrente dalen.
Lees: Zelf zorgen voor een lage hypotheekrente

Woningmarkt per provincie

  Hoe staat het met de woningmarkt in mijn provincie? Nu kopen of wachten? De huidige consument zit vol met vragen. Deze actuele huizenmarktcijfers per provincie helpen u mogelijk verder.
Lees: Woningmarkt per provincie

Pagina's

Subscribe to RSS - Oversluiten