• U bent hier:
  • Home
  • Hypotheekrente vergelijken

Hypotheekrente vergelijken

Actuele hypotheekrente tarieven van zaterdag 20 december 2014. Hoe komt deze vergelijking tot stand?

Hulp nodig bij de juiste keuze?Hypotheekrente nieuws

Hypotheekrente verwachting

Wijzigingen voor hypotheek in 2015

20/11/2014 - Wat wijzigt in 2015 met betrekking tot hypotheek en wonen? Lees alles over de maatregelen van Prinsjesdag en overige wijzigingen rond de hypotheek.
Hypotheekrente verwachting

Hypotheekrenteverwachting

19/11/2014 - Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich in 2014? Lees het in onze hypotheekrenteverwachting. Inzicht in de rentestand is interessant voor huizenbezitters en starters en biedt de mogelijkheid om flink te besparen. Deze prognose helpt u hierbij.
Hypotheekrente verwachting

Meer eigen geld is lagere hypotheekrente

02/06/2014 - Banken geven vaker rentekorting bij een lage hypotheek in verhouding tot de woningwaarde. Sparen of aflossen kan voor een lagere hypotheekrente zorgen.
10 hypotheektips

Waarom daalt de hypotheekrente?

02/05/2014 - De hypotheekrente is op dit moment historisch laag. Lees waarom de hypotheekrente zo extreem is gedaald en of deze daling doorzet.
Hypotheekrente marktwaarde vaker lager dan NHG

Hypotheekrente marktwaarde vaker lager dan NHG

21/03/2014 - De huidige lage hypotheekrente biedt volop mogelijkheden om uw maandlasten te verlagen. Profiteer door nu een woning te kopen of uw huidige hypotheek over te sluiten.
Verhuizen met renteschuld wordt makkelijker

Profiteer ook van de lage hypotheekrente

10/03/2014 - De huidige lage hypotheekrente biedt volop mogelijkheden om uw maandlasten te verlagen. Profiteer door nu een woning te kopen of uw huidige hypotheek over te sluiten.
Hypotheekrente verwachting

Hypotheekrente het laagste sinds 3 jaar

06/12/2013 - De gemiddelde hypotheekrente staat op dit moment op het laagste niveau in drie jaar. Dit is het moment voor starters en huizenbezitters om hun woonlasten flink te verlagen. Wat zijn uw mogelijkheden?

Hypotheekrente: actueel overzicht

Alle hypotheekrentes in een handig overzicht. De rentetarieven worden dagelijks aangeleverd door de bekende geldverstrekkers. Hypotheek-rentetarieven.nl vergelijkt vervolgens de rentepercentages, en we zijn hierin volledig onafhankelijk. Zo vindt u altijd de laagste hypotheekrente.

Door op het rentetarief van uw keuze te klikken gaat u naar de renteoverzicht van alle banken. Vergelijk zelf en vraag direct de offerte aan.

Hypotheekrente overzicht

Op dit moment vergelijken we voor u 25 hypotheekaanbieders, 670 hypotheken en 20000 hypotheekrentes.

We hebben de rentetarieven gesorteerd per rentevastperiode (oa variabele en 10 jaar rentevast), per bank en per hypotheekvorm. Mocht u er zelf niet uitkomen, dan vindt u met onze hypotheekvergelijking altijd de voordeligste hypotheek.

Zó veel verschillende hypotheekrentes, hypotheekvormen of rentevastperiodes!
Wat is voor u de beste keuze? We helpen u graag kiezen:

  • we vergelijken méér dan 670 hypotheken
  • 100% onafhankelijk & vrijblijvend hypotheekadvies
  • altijd de voordeligste hypotheek

Interesse? Vraag uw hypotheekvergelijking aan.