Hypotheekrente vergelijken

Hypotheekrente per periode

Zet uw hypotheekrente voor een bepaalde periode vast. Bij elke rentevastperiode hoort een rentepercentage:

Hypotheekrente per bank

Hieronder staan de laagste hypotheekrentes. De voordeligste rente is op dit moment 1.15%. Dit is de hypotheekrente van SNS Bank:

Hulp nodig bij een hypotheekvergelijking?

In Nederland zijn 25 hypotheekaanbieders actief. Deze hebben allemaal verschillende rentes en verschillende rentevastperiodes. Daarbij zijn er ook nog eens 7 verschillende hypotheekvormen. Daarbij is het afhankelijk van uw persoonlijke situatie welke fiscale regels er gelden.

De beste keuze maken kan moeilijk zijn. Samen met ons maakt u geen verkeerde keuze. We helpen u graag met het maken van een hypotheekvergelijking:

  • we vergelijken méér dan 670 hypotheken
  • We vergelijken 100% onafhankelijk
  • We bieden altijd de voordeligste rente
  • Het advies is volledig vrijblijvend

Interesse? Vraag uw hypotheekvergelijking aan.

Hypotheeknieuws

Hypotheekrente: actueel overzicht

Alle hypotheekrentes in een handig overzicht. De rentetarieven worden dagelijks aangeleverd door de bekende geldverstrekkers. Hypotheek-rentetarieven.nl vergelijkt vervolgens de rentepercentages, en we zijn hierin volledig onafhankelijk. Zo vindt u altijd de laagste hypotheekrente.

Door op het rentetarief van uw keuze te klikken gaat u naar de renteoverzicht van alle banken. Vergelijk zelf en vraag direct de offerte aan.

Hypotheekrente overzicht

Op dit moment vergelijken we voor u 25 hypotheekaanbieders, 670 hypotheken en 20000 hypotheekrentes.

We hebben de rentetarieven gesorteerd per rentevastperiode (oa variabele en 10 jaar rentevast), per bank en per hypotheekvorm. Mocht u er zelf niet uitkomen, dan vindt u met onze hypotheekvergelijking altijd de voordeligste hypotheek.