Hypotheekrente vergelijken

ING OpenHuizenDag

Hulp nodig bij de juiste keuze?

Zó veel verschillende hypotheekrentes, hypotheekvormen of rentevastperiodes!
Wat is voor u de beste keuze? We helpen u graag kiezen:

  • we vergelijken méér dan 670 hypotheken
  • 100% onafhankelijk & vrijblijvend hypotheekadvies
  • altijd de voordeligste hypotheek

Interesse? Vraag uw hypotheekvergelijking aan.

Op basis van uw persoonlijke situatie en voorkeuren, berekenen wij de meest passende hypotheek. Hoe komt deze vergelijking tot stand?

Hypotheeknieuws

Hypotheekrente verwachting 2015

Hypotheekrente verwachting 2015

2015-03-09 - Hoe ontwikkelt de hypotheekrente in 2015? In deze renteverwachting geven we een prognose voor de hypotheekrente op basis van actuele marktontwikkelingen. Inzicht in de actuele rentestand. Lees verder
Hypotheekrente verwachting 2014

Hypotheekrente verwachting 2014

2014-11-11 - Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich in 2014? Lees het in onze hypotheekrente verwachting. Inzicht in de rentestand is interessant voor huizenbezitters en starters en biedt de mogelijkheid om flink te besparen. Deze prognose helpt u hierbij. Lees verder

Hypotheekrente: actueel overzicht

Alle hypotheekrentes in een handig overzicht. De rentetarieven worden dagelijks aangeleverd door de bekende geldverstrekkers. Hypotheek-rentetarieven.nl vergelijkt vervolgens de rentepercentages, en we zijn hierin volledig onafhankelijk. Zo vindt u altijd de laagste hypotheekrente.

Door op het rentetarief van uw keuze te klikken gaat u naar de renteoverzicht van alle banken. Vergelijk zelf en vraag direct de offerte aan.

Hypotheekrente overzicht

Op dit moment vergelijken we voor u 25 hypotheekaanbieders, 670 hypotheken en 20000 hypotheekrentes.

We hebben de rentetarieven gesorteerd per rentevastperiode (oa variabele en 10 jaar rentevast), per bank en per hypotheekvorm. Mocht u er zelf niet uitkomen, dan vindt u met onze hypotheekvergelijking altijd de voordeligste hypotheek.