Hypotheekrente 2 jaar vast

Laatste update rentepercentages: 22-05-2024

Hoe komt deze vergelijking tot stand

Dagelijks ontvangen we de actuele rentetarieven van geldverstrekkers. Deze worden door ons gecontroleerd en gesorteerd in dit renteoverzicht. Daarbij hanteren we volgende regels:

De laagste hypotheekrente staat bovenaan

In het renteoverzicht sorteren we hypotheken op basis van de actuele laagste hypotheekrente. Eventuele kortingen passen we direct toe. De rentetarieven worden gesorteerd per rentevastperiode en per hypotheekvorm

We tonen alle geldverstrekkers

We vergelijken alle actieve geldverstrekkers in Nederland die hypotheken aanbieden. Per verstrekker worden alle hypotheekproducten voor particulieren getoond.

Als een hypotheekverstrekker verschillende producten aanbiedt per rentevastperiode of per hypotheekvorm wordt in het renteoverzicht het product met het laagste tarief getoond.

Het renteoverzicht is 100% onafhankelijk

Enkel de hoogte van de hypotheekrente bepaalt de plaats van de geldverstrekker in het renteoverzicht. Ook ontvangen we geen beloning van derden voor het tonen van de informatie. Ons renteoverzicht is daarmee 100% onafhankelijk.

Vliegensvlug de laagste hypotheekrente?

Maak de juiste keuzes met een hypotheekvergelijking op maat.

Actuele hypotheekrente

Actueel overzicht hypotheekrente voor de rentevaste periode van 2 jaar. Alle hypotheekrente 2 jaar vast met NHG en de basisrente (marktwaarde) in één handig overzicht.

Wij bieden je de laagste rentetarieven! Toch nog een lagere hypotheekrente gezien? Meld het ons!


Vergelijk rente 2 jaar vast. Alle actuele hypotheek rentetarieven

Vergelijk zelf de laagste rentes voor 2 jaar vast. Let op: dit zijn vanaf-rentes. Klik op de banknaam voor een gedetailleerd overzicht van alle hypotheekproducten en rentes.


De hypotheekrente

Op onze website vind je in één oogopslag het renteoverzicht van alle hypotheekverstrekkers die hypotheken met een rente van hypotheekrente 2 jaar vast aanbieden. Door nu jouw rente vast te zetten ben je de komende twee jaar verzekerd verzekerd van een laag rentetarief. Een rentevaste periode is uitermate geschikt wanneer je verwacht dat de hypotheekrente de komende maanden gaat dalen. Je kunt over twee jaar de hypotheekrente wederom vastleggen tegen een lager tarief.


Historie hypotheekrente 2 jaar vast

Bekijk hier de ontwikkeling rondom de hypotheekrente. Volg, naast de historische hypotheekrente, ook de actuele rente. 

Hypotheekrente ontwikkeling grafiek 2 jaar vast
8.5
8.5 uit 3096 reviews. 90% beveelt ons aan!
 • Zeer duidelijk en ook een antwoord op alle mogelijke vragen

  Ik krijg een zeer goed gevoel van jullie website, de informatie is zeer duidelijk en vriendelijk in opzet. Ook het feit dat er constant bij wordt gehouden wat de actuele rente standen zijn.

  11/01/2024 Hans, Alkmaar
 • Duidelijk, overzichtelijk

  Snel en effectief, een niet verbindende indicatie voor maandlasten zou prettig zijn voor beeldvorming.

  03/01/2024 Mike, Ewijk
 • Snelle respons

  Na onze aanvraag werden we snel en goed geadviseerd door Jeroen. Met zijn tips kunnen we snel verder in ons traject

  16/01/2024 Louis, Rotterdam