Overzicht nieuwe hypotheekaanbieders | ervaringen

Overzicht nieuwe hypotheekaanbieders met de ervaringen en actuele hypotheekrente voor o.a. Argenta, Munt Hypotheken, Lloyds Bank, NIBC, Tulp en Merius.

Meer hypotheekaanbieders

In het hypotheekrente-overzicht zien we veel nieuwe hypotheekaanbieders. Vanwege het goede rendement en de beperkte risico’s betreden ze de Nederlandse hypotheekmarkt. Dit is een positieve ontwikkeling. Meer concurrentie zorgt voor een lagere hypotheekrente. Op dit moment telt Nederland 40 geldverstrekkers.

Dit is onze eerste indruk van deze nieuwkomers. Deel uw ervaringen in een review onder aan de pagina.

Update: 17 augustus 2020

Argenta

Hypotheekaanbieders: Argenta

Argenta is snel een vaste waarde geworden in Nederland. Deze van oorsprong Belgische hypotheekaanbieder hecht veel waarde aan een lage hypotheek in verhouding tot de woningwaarde. De bank is daarin typisch Belgisch. Ook treedt Argenta maar beperkt op de voorgrond met reclames, maar laat de hypotheekrente spreken.

Hypotheekrente Argenta >>>


Lloyds Bank

Hypotheekaanbieders: Lloyds Bank

Lloyds Bank is van oorsprong een Engelse bank. In Nederland was alleen de dochter-bank, Bank of Scotland, bekend. In 2014 zijn de activiteiten van beide banken samengevoegd en bieden ze hypotheken aan onder de naam Lloyds Bank. Na een flitsende start is Lloyds nu wat teruggezakt in het hypotheekrente-overzicht. Lloyds Bank is online sterk. De website van Lloyds biedt bijvoorbeeld verhelderende berekeningen.

Hypotheekrente Lloyds Bank >>>


NIBC Direct

Hypotheekaanbieders: NIBC

NIBC Direct is onderdeel van de NIBC Bank. Deze bank heeft tot de crisis geopereerd onder de naam Zwitserleven. Sinds 2013 verstrekt NIBC weer hypotheken onder de eigen naam. De bank biedt hypotheken aan van 1 jaar vast tot 20 jaar vast, maar is daarin niet echt concurerend. De hypotheekaanbieder gaat voor simpel, duidelijk en zeker. NIBC voegt de daad bij het woord door automatisch een lagere rente te rekenen bij aflossen.

Hypotheekrente NIBC Direct >>>


Start uw hypotheekvergelijking De beste hypotheekrente voor u uitgezocht

Munt Hypotheken

Munt

Munt Hypotheken is sinds 2014 actief op de hypotheekmarkt. Het kapitaal van deze geldverstrekker wordt bijeengebracht door diverse pensioenfondsen. Als frisse wind, belooft Munt Hypotheken de zaken snel, no nonsense en goed te regelen. Dit doen ze vooral met moderne voorwaarden als automatische rentedaling bij aflossen. Voorlopig speelt Munt op safe door een aantrekkelijke hypotheekrente te bieden voor hypotheekrente 30 jaar vast.

Hypotheekrente Munt Hypotheken >>>


Tellius

tellius hypotheken

Het merk Tellius is in 2014 in de markt gezet door het pensioenfonds Syntrus Achmea, maar stopt (voorlopig) met het verstrekken van nieuwe hypotheken. Enkel bestaande klanten van Tellius kunnen er terecht voor een hypotheek. De hypotheekaanbieder zegt te staan voor veiligheid en een goede dienstverlening, maar de continuïteit valt dus tegen.

Hypotheekrente Tellius >>>


Attens Hypotheken

Attens hypotheken

Het label Attens hypotheken is in de markt gezet in samenwerking met Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Attens biedt enkel hypotheken aan de eigen achterban, dus (oud-)leden van het pensioenfonds. Met een lage hypotheekrente op de lange rentevast periodes en unieke voorwaarden (o.a. bij onregelmatige inkomsten), biedt Attens hypotheken op maat van de doelgroep

Hypotheekrente Attens Hypotheken >>>


Venn Hypotheken

Venn hypotheken

Venn Hypotheken is onderdeel van Nationale Nederlanden Investment Partners. De financiering van deze hypotheekaanbieder komt van institutionele beleggers. Venn hypotheken biedt mogelijkheden voor flexwerkers, uitzendkrachten en bij een tijdelijk contract met intentieverklaring, uniek voor een nieuwe geldverstrekker. De hypotheekrente wordt automatisch aangepast bij aflossen. Bij Venn Hypotheken kunt u kiezen uit 1 jaar vast tot en met 30 jaar vast.

Hypotheekrente Venn Hypotheken >>>


bijBouwe

hypotheekaanbieders: bijBouwe

bijBouwe is begonnen als online hypotheekaanbieder. Een hypotheek van Bijbouwe kan geheel online en zonder advies worden afgesloten. Inmiddels zijn de producten ook via een onafhankelijke adviseur verkrijgbaar. Bij bijBouwe kunt u kiezen uit de annuïteitenhypotheek, lineaire hypotheek en de aflossingsvrije hypotheek. bijBouwe staat al tijden stabiel in de middenmoot bij de verschillende rentevastperiodes.

Hypotheekrente bijBouwe >>>


IQWOON

nieuwe hypotheekaanbieder IQWOON

In juli 2016 is IQWOON gestart. Achter de nieuwe aanbieder van hypotheken zit een grote investeerder die 800 miljoen wil investeren in de Nederlandse hypotheekmarkt. IQwoon begon voortvarend met een scherpe hypotheekrente, maar bungelt nu onderaan de rentelijst. Verder belooft IQWOON de klant centraal te stellen en moderne voorwaarden voor nu en later.

Hypotheekrente IQWOON >>>


Merius Hypotheken

Merius Hypotheek

Sinds 1 september 2016 is Nederland een hypotheekaanbieder rijker, Merius Hypotheek. De nieuwe aanbieder biedt een scherpe rente op de lange rentevastperiodes, waaronder 20 jaar vast. Verder biedt Merius hypotheken een aantal concurrerende voorwaarden, waaronder jaarlijks tot 25% van de hypotheeksom boetevrij uit eigen middelen aflossen.

Hypotheekrente Merius Hypotheek >>>


Vista Hypotheken

Vista Hypotheken

Op 18 april 2018 is Vista Hypotheken geïntroduceerd. Met dit nieuwe label wil Rabobank de concurrentie aangaan met nieuwe hypotheekaanbieders die gefinancierd worden door institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen. Dit lukt Vista al aardig met een scherpe rente op de lange rentevastperiodes, zoals 30 jaar vast. Ook de voorwaarde van Vista hypotheken zijn ruim, met onder andere boetevrij aflossen uit eigen middelen.

Hypotheekrente Vista Hypotheken >>>


Tulp Hypotheken

Tulp Hypotheken

Tulp Hypotheken zou in mei 2016 starten. Dit is uiteindelijk mei 2018 geworden. Nu is de hypotheekrente van Tulp bekend. Op een aantal specifieke hypotheken is Tulp scherp, zoals 10 jaar vast tot 100% marktwaarde. Ook de voorwaarden zijn modern. Maar let op het acceptatiebeleid is streng, waardoor niet iedereen in aanmerking komt voor een Tulp hypotheek.

Hypotheekrente Tulp Hypotheken >>>


Colibri (niet meer actief)

Colibri is een nieuwe geldverstrekker die zich richt op starters. Wanneer zij een woning kopen boven de NHG-grens van 265.000 euro en daarbij de hypotheekrente 20 jaar vastleggen, hebben in Colibri een goede geldverstrekker. Al kan de rente nog altijd scherper.

Hypotheekrente Colibri >>>


Jungo (niet meer actief)

De start-up Jungo heeft een vergunning gekregen om hypotheken aan te bieden in Nederland. Dit is bijzonder omdat deze nieuwkomer een deel van de hypotheek financiert middels crowdfunding. Dit betekent dat particulieren kunnen investeren in een hypotheek. Interessant met de lage spaarrente van dit moment.

Lees meer over de crowdfund hypotheek


Robuust Hypotheken

Robuust Hypotheken

Robuust hypotheken is een nieuw label van de Blauwtrust Groep, waar ook IQwoon en Hypotrust onder vallen. De geldverstrekker biedt ruime voorwaarden, waaronder onbeperkt aflossen uit eigen middelen. De hypotheekrente is vooral scherp bij 20 jaar vast als 100% van de woningwaarde wordt gefinancierd.

Hypotheekrente Robuust Hypotheken


HollandWoont

HollandWoont

HollandWoont is een label uit dezelfde familie als Robuust, IQwoon en Hypotrust. Deze nieuwe geldverstrekker biedt alleen nieuwe hypotheken met NHG aan. Wie binnen de NHG-normen past, kan bij HollandWoont rekenen op een scherpe hypotheekrente, onder andere op de populaire 20 jaar vast hypotheek.

Hypotheekrente HollandWoont


Lot Hypotheken

Lot Hypotheken

Lot Hypotheken is een nieuw label van de zakenbank NIBC. De nieuwkomer positioneert zich brutaal in de top 3 hypotheekrents 10 en 20 jaar vast. Daarbij moeten we aantekenen dat het gaat om de NHG-rente. Zonder Nationale Hypotheek Garantie is Lot Hypotheken minder interessant.

Hypotheekrente Lot Hypotheken


Woonnu

Woonnu

Woonnu richt zich op duurzaam wonen. Dit komt onder andere tot uiting in de hypotheekrente. Het energielabel van de woning bepaalt namelijk de rentekorting. Woonnu is er niet alleen voor mensen die al een duurzame woning hebben. De geldverstrekker biedt ook hypotheekoplossingen als u uw woning wilt verduurzamen.

Hypotheekrente Woonnu


Voordelen en risico’s nieuwe hypotheekaanbieders

Er worden steeds meer hypotheken afgelsoten bij een onbekende geldverstrekker. De toetreding van nieuwe geldverstrekkers heeft voordelen, maar brengt ook risico’s met zich mee. Deze nieuwkomers hebben vaak een lage hypotheekrente en scherpe voorwaarden. Daarmee zetten ze de traditionele banken onder druk om ook scherper te prijzen.

Het belangrijkste nadeel is dat deze nieuwe hypotheekaanbieders zich relatief eenvoudig weer van de markt kunnen terugtrekken, bijvoorbeeld als andere beleggingen meer opleveren. Bestaande klanten kunnen dan op kosten worden gejaagd. Lees meer: Hypotheek bij onbekende geldverstrekker: wel of niet doen?

Niet rechtstreeks afsluiten

Deze nieuwkomers hebben geen uitgebreid distributiekanaal met kantoren. U kunt de hypotheek dus niet rechtstreeks bij de geldverstrekker afsluiten. In plaats daarvan werken deze hypotheekaanbieders nauw samen onafhankelijke advieskantoren. Wie wil profiteren van deze lage hypotheekrente van deze hypotheekaanbieders, kan terecht bij de onafhankelijke hypotheekadviseur. U krijgt er dan meteen een hypotheekvergelijking bij.

Dit artikel is geschreven door Roel van Oirschot

Oversluiten

Bereken of oversluiten voor jou voordelig is.

Overwaarde

Je mogelijkheden met overwaarde?

Woning kopen?

Huis kopen? Bereken je laagste hypotheekrente.

3 gedachten over “Overzicht nieuwe hypotheekaanbieders | ervaringen”

  1. Ik kan me vinden in het commentaar van mevr. Geerts m.b.t. de verplichte tussenpersonen. Ik zit in een redelijk overzichtelijke situatie met een flinke overwaarde, maar beperkt inkomen. Een professioneel adviesburo heeft geen uitkomst kunnen bieden om op een of andere wijze de overwaarde (het dubbele van de lopende hypotheek) of een
    of andere manier te gelde te maken als aanvulling op ons pernsioen onder verwijzing naar allerlei gewijzigde regels van de overheid. Gezien de “vergrijzing” in Nederland vind ik dit een gemis resp. lacune en dupeert dit meerdere ouderen.

    Beantwoorden
  2. Op 6 augustus het plan opgevat om mijn huidige simpele aflossingsvrije hypotheek onder te brengen bij Lloyds Hypotheekbank voor een langere contractduur , daar mij huidige bank een stuk duurder was. Het voordeel was dat er bij direct afsluiten zonder adviseur, execution only, er slecht € 325,- aan advieskosten zouden, daar dit gewoonlijk tussen de € 1.500,- tot wel € 3.500,- kan bedragen voor een eenvoudige aanvraag.
    Bij het aanmelden diende ik een test te maken over hypotheken, waarbij de vraagstelling niet altijd helder was, uit de test kwam dat ik van de 16 vragen er 3 fout had terwijl er 1 toegestaan was.
    Uitsluitend en alleen hierdoor werd mijn aanvraag niet in behandeling genomen, zonder te kijken wat mijn aanvraag inhield. Overig argument een hypotheek is een complex product, echter in dit geval zeker niet.
    Ik heb al 35 jaar zware financiële functies bekleed en dit kenbaar gemaakt als argument op de afwijzing en kanttekeningen gegeven op enkele vragen en aangegeven dat ik reeds vele malen een hypotheek heb afgesloten. Mijn argumenten mochten niet baten. De beoordelaar keek alleen naar de test en niet naar het geheel van de aanvraag In mijn beleving werd ik als onvolwassen en op een lagere school manier afgewezen, waarbij naar mijn mening elke deskundigheid om het geheel van de aanvraag op rechtlijnigheid te beoordelen.
    Het advies: ik moest maar naar een, veel duurdere, adviseur inschakelen, reden voor mij onbekend, Ik kan alleen maar vermoeden dat wat er aangeboden wordt een reclametool is en men vermoedelijk meer verdient op een bemiddeling via een adviseur.
    Door deze ervaring verwacht ik dat als je je hypotheek bij hen afsluit en je op enig moment een probleem hebt je dezelfde rechtlijnigheid zal ervaren

    Beantwoorden
  3. Voor accepteren van een hypotheekaanvraag moet elke geldverstrekker de inkomens toets toepassen, een hypotheeknemer mag niet meer lenen als wat is toegestaan op basis van zijn vaste inkomen en rentebetalingen voor voor leningen als die moeten worden afbetaald.
    Als je aan deze voorwaarden voldoet kun je bij een aantal geldverstrekker zelf alle informatie aanleveren. Wel is de geldverstrekker dan van de AFM verplicht om de Kennis en ervaringstoets in te laten vullen. Daar staan enkele strikvragen in zodat maar weinig hypotheekaanvragers deze foutloos in kan/zal vullen. Ik had de eerste keer toch ook nog twee vragen niet goed ingevuld. Om deze formele belemmering te omzeilen kun je onder een andere naam en adres de toets invullen en dan aan de uitslag zien welke je niet goed hebt ingevuld. Ik heb een kopie bewaard van de toets die ik daarna foutloos heb ingevuld. De z.,. adviezen zijn niet meer dan informatie geven over de mogelijkheden en het nut van afsluiten van risico verzekeringen.
    dat is het nieuwe verdienmodel in plaats van de ( niet zichtbare) hypotheekprovisie. Er zijn ook adviseurs die ook aanbieden om voor de zelf geselecteerde hypotheekvorm, alleen maar te bemiddelen naar een geldverstrekker met de beste rente en voorwaarden, Ik ken een bedrijf die dat doet voor 475,- euro.

    Om een hypotheek te verhogen moet er nog ruimte zijn volgens de inkomenstoets. Als deze er is dan moet je bij je huidige geldverstrekker, de bestaande hypotheek tot de hoogte van dat bedrag de hypotheek kunnen verhogen als deze ook voordat bedrag is beschreven. Als dat niet zo is dan kan de geldverstrekker dat bedrag ophogen.

    Als de inkomenstoets geen- of niet genoeg ruimte geeft dan kan er bij een vijftal geldverstrekker een aflossingsvrije hypotheek worden afgesloten tot 67,5 % van de marktwaarde. (Rabobank KeuzePlus of bij ABN Amro de verzilver hypotheek) . Op informatiesites zijn deze te vinden.
    Het hoger bedrag ten opzichte van de bestaande hypotheek kan dan worden opgenomen voor b, v, een pensioenbelegging of een ander risicoloze investering of als een erfenisgift. De rente voor deze overwaarde hypotheken is meestal relatief hoog en, om die reden kan het ook gunstig zijn om daarna de overwaarde hypotheek een op een over te sluiten naar een geldverstrekker met een relatief lage rente voor een aflossingsvrije hypotheek.

    Dat een op een oversluiten is mogelijk volgens art 4 lid twee van de Tijdelijke regeling Hypothecair Krediet , ( zie ingeplakte bijdrage) omdat voor dit oversluiten geen inkomenstoets nodig is en, dus ook geen toets moet worden uitgevoerd en de toetsruimte dus ook niet als beperking mag worden toegepast.

    Volgens art. 3 is er een verruiming van de opname ruimte mogelijk
    Voor het oversluiten zijn er de kosten voor de bank ( 250,- euro en voor het passeren bij een notaris. 500,- euro via internet)
    Voor het maximaal op te nemen bedrag is een recente taxatie van de woning nodig om de 67,5% van de marktwaarde te kunnen berekenen.

    Ik ben bereid om op persoonlijke basis toelichting te geven.

    tel : 06 44266049 of L.vanvliet@home.nl

    https://wetten.overheid.nl/BWBR0032503/2018-01-01#Bijlage1

    Artikel 4

    • 1Een aanbieder van hypothecair krediet kan van artikel 3, eerste lid, afwijken indien:
    o a.het toetsinkomen, de financieringslast en de toegestane financieringslast zijn bepaald op grond van deze paragraaf;
    o b.de motivering van de afwijking wordt vastgelegd, met documenten wordt onderbouwd en berekeningen bevat waaruit blijkt dat de afwijkende situatie getoetst is op de in deze regeling gestelde normen en waarin wordt aangegeven waarom het verstrekken van het hypothecair krediet in de specifieke situatie verantwoord is;
    o c.de aanbieder kan aantonen dat hij de juistheid van de gegevens waarop de afwijking is gebaseerd heeft gecontroleerd; en
    o d.de aanbieder aantoonbaar heeft beoordeeld dat het aannemelijk is dat de aanleiding voor de afwijking een bestendige situatie is.
    • 2 Een aanbieder van hypothecair krediet kan tevens van artikel 3, eerste lid, afwijken bij aflossing van een hypothecair krediet en het in plaats daarvan afsluiten van een nieuw hypothecair krediet met hetzelfde onderpand, voor zover de consument in de woning blijft wonen en de hoofdsom van het nieuwe hypothecair krediet niet hoger is dan de som van het af te lossen bedrag van het bestaande hypothecair krediet en de kosten die verband houden met het afsluiten van het nieuwe hypothecair krediet en de aflossing van het bestaande hypothecair krediet.
    • 3Een aanbieder van hypothecair krediet kan bij het treffen van energiebesparende voorzieningen in een woning het deel van het hypothecair krediet dat daarvoor is aangewend tot een bedrag van ten hoogste € 9.000 buiten beschouwing laten bij het vaststellen van de financieringslast. Tevens kan een bedrag van ten hoogste € 9.000 buiten beschouwing worden gelaten, indien het een aankoop van een woning betreft met een geldig energielabel van ten minste (A++) afgegeven voor 1 januari 2015 of een woning met een energie-index of een energieprestatiecoëfficiënt van ten hoogste 0,6. Voorts kan een bedrag van € 25.000 buiten beschouwing worden gelaten indien een hypothecair krediet wordt verstrekt voor de financiering van een NulopdeMeter-woning en ten aanzien van die woning een energieprestatiegarantie is afgegeven voor een periode van ten minste tien jaar. Dit lid is enkel van toepassing op hypothecair kredieten die worden verstrekt aan consumenten met een toetsinkomen van ten minste € 33.000.
    • 4Een aanbieder van hypothecair krediet kan bij het aangaan van een hypothecair krediet de lopende verplichtingen onder een hypothecair krediet voor de financiering van een nog niet verkochte woning, inclusief de kosten die verband houden met het afsluiten van een overbruggingskrediet, buiten beschouwing laten bij het vaststellen van de financieringslast, indien aannemelijk is gemaakt dat de verplichtingen uit de hypothecaire kredieten door de consument kunnen worden nagekomen gedurende een door de aanbieder van hypothecair krediet in redelijkheid te bepalen periode.

    Artikel 3

    • 1De financieringslast van een hypothecair krediet mag niet hoger zijn dan de toegestane financieringslast.
    • 2Als financieringslast van het hypothecair krediet geldt, ongeacht de vorm van het hypothecair krediet, het berekende bruto jaarlijkse bedrag aan debetrente en aflossing behorende bij een hypothecair krediet met een annuïtaire aflossingsschema gedurende dertig jaar of de looptijd van het hypothecair krediet, indien het hypothecair krediet een kortere looptijd heeft dan dertig jaar. Indien het hypothecair krediet een kortere looptijd heeft dan dertig jaar kan bij de berekening van de financieringslast tevens rekening worden gehouden met opgebouwde spaartegoeden die zullen worden aangewend voor de aflossing van het hypothecair krediet, indien het gelet op de voorwaarden van het hypothecair krediet en de persoonlijke omstandigheden van de consument verantwoord is.
    • 3In afwijking van het tweede lid, kan de financieringslast van het hypothecair krediet, in gevallen waarin het hypothecair krediet een looptijd heeft van minder dan dertig jaar, worden berekend als het bruto jaarlijkse bedrag aan debetrente en aflossing behorende bij een hypothecair krediet met een annuïtair aflossingsschema gedurende dertig jaar, indien het gelet op de voorwaarden van het hypothecair krediet en de persoonlijke omstandigheden van de consument verantwoord is.
    • 4Bij de berekening van de financieringslast wordt ervan uitgegaan dat de debetrente en aflossing maandelijks achteraf worden betaald.

    5 De toegestane financieringslast wordt door de aanbieder van hypothecair krediet vastgesteld aan de hand van het toetsinkomen van de consument en het ingevolge bijlage 1 toepasselijke financieringslastpercentage.

    bedoeld is voor een consument die alleenstaand is en een toetsinkomen heeft dat hoger is dan € 20.000 en lager is dan € 31.000,
    7 Indien het hypothecair krediet bedoeld is voor een consument die alleenstaand is en een toetsinkomen heeft dat hoger is dan € 20.000 en lager is dan € 31.000, kan de aanbieder van hypothecair krediet bij het financieringslastpercentage
    ten hoogste drie procentpunten optellen, met dien verstande dat het aldus berekende financieringslastpercentage niet hoger mag zijn dan het financieringslastpercentage dat behoort bij een toetsinkomen van € 31.000.

    • 8Bij de berekening van de financieringslast en de toegestane financieringslast, houdt de aanbieder van hypothecair krediet rekening met:
    o a.de geoffreerde debetrentevoet, indien sprake is van een hypothecair krediet met een rentevastperiode van tien jaar of langer;
    o b.de geoffreerde debetrentevoet, indien sprake is van een hypothecair krediet met een rentevastperiode korter dan tien jaar en het hypothecair krediet aan het einde van de overeengekomen rentevastperiode is afgelost;
    o c.de door de Autoriteit Financiële Markten overeenkomstig het zesde lid gepubliceerde gemiddelde debetrentevoet of de geoffreerde debetrentevoet indien die hoger is, indien sprake is van een hypothecair krediet met een rentevastperiode van korter dan tien jaar.
    • 9De Autoriteit Financiële Markten publiceert ten minste 14 dagen voor aanvang van elk kwartaal op haar website een debetrentevoet die een naar marktaandeel gewogen gemiddelde is van de debetrentevoet die op de eerste dag van de laatste maand van het lopende kwartaal wordt gehanteerd door ten minste vijf van de zes grootste aanbieders van hypothecair krediet voor een hypothecair krediet:
    o a.met een rentevastperiode van tien jaar;
    o b.met een annuïtair aflossingschema; en
    o c.waarvan de hoogte gelijk is aan het op grond van artikel 5, eerste en tweede lid, bepaalde percentage van de waarde van de woning.
    De gemiddelde debetrentevoet bedraagt ten minste vijf procent.
    • 10Indien het hypothecair krediet bestaat uit verschillende kredietdelen met verschillende debetrentevoeten, berekent de aanbieder van hypothecair krediet de debetrentevoet als een gewogen gemiddelde van deze debetrentevoeten, rekening houdend met de hoofdsom en de resterende looptijd van de verschillende kredietdelen.
    • 11Andere financiële verplichtingen van de consument worden door de aanbieder:
    o a.opgeteld bij de financieringslast; of
    o b.in mindering gebracht op de toegestane financieringslast.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Vliegensvlug de laagste hypotheekrente?

Ontvang geheel vrijblijvend een hypotheekberekening op basis van jouw situatie en wensen.

8.3
8.3 uit 3067 reviews. 89% beveelt ons aan!
  • Zeer duidelijk en ook een antwoord op alle mogelijke vragen

    Ik krijg een zeer goed gevoel van jullie website, de informatie is zeer duidelijk en vriendelijk in opzet. Ook het feit dat er constant bij wordt gehouden wat de actuele rente standen zijn.

    11/01/2024 Hans, Alkmaar
  • Duidelijk, overzichtelijk

    Snel en effectief, een niet verbindende indicatie voor maandlasten zou prettig zijn voor beeldvorming.

    03/01/2024 Mike, Ewijk
  • Snelle respons

    Na onze aanvraag werden we snel en goed geadviseerd door Jeroen. Met zijn tips kunnen we snel verder in ons traject

    16/01/2024 Louis, Rotterdam

Mis geen enkele rente-update!

Wekelijks: de laagste rentes, slimme hypotheeektips en handige rekentools. Aangevuld met leuke weetjes. Benieuwd? Meld je gratis aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

+140.000 abonnees | Wekelijks rente-overzicht + hypotheektips
Extra: ontvang exclusief de renteverwachting 2024