Block title
Block content

Tabbladen

Info

Waarom zou u uw maandlasten berekenen?

Vooraf uw maandlasten berekenen zal u helpen bij het vaststellen van uw specifieke eisen en wensen voor uw hypotheek.

Want misschien denkt u aan gezinsuitbreiding? Of wilt u over enkele jaren minder gaan werken?

Het is leuk om te weten wat uw maandlasten zijn, zodat u zich beter een beeld kunt vormen vooraleer u een woning gaat aankopen. Zo zal u niet snel voor verrassingen komen te staan.

Berekening van uw maandlasten

Indien u nadenkt over de koop van een woning, is het handig vooraf te weten wat u maandelijks moet en vooral ook wil betalen (maandlasten). Verschillende hypotheekvormen hebben namelijk een verschil in maandlasten. Op onze website kunt u snel en eenvoudig uw maandlasten berekenen voor uw hypotheek. Inzicht in deze maandlasten is belangrijk, aangezien u uw hobby's wil blijven uitoefenen, op vakantie gaan, enzovoort.

Op onze website is het mogelijk om de maandlasten te berekenen van een hypotheek. U dient slechts een beperkt aantal gegevens in te geven voor de berekening van de maandlasten. Voorbeelden van gegevens die nodig zijn voor het berekenen van uw maandlasten zijn het gewenste hypotheekbedrag, het rentepercentage, uw jaarinkomen, het jaarinkomen van uw partner. Het bedrag dat uiteindelijk tevoorschijn komt, is een indicatie van de maandlasten van de hypotheek.