Block title
Block content
BNP Paribas
  Door: roel 5558 keer gelezen
De hypotheekverstrekker BNP Paribas biedt vanaf 1 januari 2012 geen hypotheken meer aan. Dat meldt de Volkskrant vandaag. De Franse bank noemt als redenen de strengere wet- en regelgeving en de verslechterende marktomstandigheden.

Gevolgen bestaande klanten

Klanten van BNP Paribas met een hypotheek hebben inmiddels bericht ontvangen van de bank. Daarin staat  zij geen gevolgen zullen ondervinden van het besluit om te stoppen met het aanbieden van hypotheken. Ook blijft de dienstverlening van BNP Paribas gedurende de hele looptijd van de hypotheek bestaan. 

Groeier op hypotheekmarkt

Volgens cijfers van de Volkskrant was BNP Paribas de snelste groeier op de Nederlandse hypotheekmarkt met een marktaandeel van 6,1%. Toch kwam de bank niet voor in de recente top 10 van hypotheekverstrekkers, zoals Rabobank en ABN AMRO. Dat komt omdat BNP Paribas voornamelijk white label hypotheken aanbood. Dit betekent dat andere aanbieders de producten van de bank aanbieden onder hun eigen naam.   

Scherpe hypotheekrente

BNP Paribas bood regelmatig een scherpe hypotheekrente met name voor hypotheken met een korte rentevastperiode, zoals de variabele rente en de 1 jaar rentevast hypotheekOntvang een persoonlijk hypotheekaanbod

Ontvang vrijblijvend een persoonlijk hypotheekaanbod in de volgende situaties:Expert Tip
Op zoek naar de beste hypotheek? Laat nu uw mogelijkheden doorrekenen. Uit 458 producten van alle 39 aanbieders in Nederland, selecteren we de beste opties.
  • Laagste hypotheekrente garantie
  • 100% onafhankelijk & vrijblijvend
  • Binnen 24 uur duidelijkheid
Benieuwd? Start hier uw vergelijking