Hypotheek-rentetarieven.nl is vernieuwd

Hypotheek-rentetarieven.nl is vernieuwd. De website heeft een nieuw en fris uiterlijk gekregen en is gebruiksvriendelijker geworden. Uiteraard vindt u op de nieuwe website nog steeds de laagste hypotheekrentes, handige berekeningen en het laatste hypotheeknieuws. Vertel ons wat u vindt van de nieuwe site.

Betrouwbare informatiebron

Hypotheek-rentetarieven.nl is in 11 jaar uitgegroeid tot een betrouwbare informatiebron van veel hypotheekconsumenten. Maandelijks vinden 100.000 bezoekers op de website de laagste hypotheekrente, handige berekeningen en het laatste nieuws. Ook krijgen dagelijks 100 consumenten een persoonlijk hypotheekadvies of een hypotheekofferte op maat.

Altijd de laagste hypotheekrentes

Een mooie basis van waaruit verder gebouwd is. Hypotheek-rentetarieven.nl biedt meer mogelijkheden om de laagste hypotheekrente te vinden. U kunt eenvoudig de rentetarieven vergelijken per periode, per hypotheekvorm of per maatschappij. Gebruiksgemak is bij de ontwikkeling van de nieuwe website een belangrijk aandachtspunt geweest. Met de verschillende berekeningen krijgt u op eenvoudige wijze een goed inzicht in uw hypotheek. Ook heeft Hypotheek-rentetarieven.nl een nieuw uiterlijk gekregen. Met dit frisse design is de website overzichtelijker en beter leesbaar geworden.

Interactieve functies

De komende maanden wordt Hypotheek-rentetarieven.nl uitgebreid met diverse interactieve functies. Hiermee kunnen we u van persoonlijk advies voorzien, uw vragen beantwoorden en zullen we regelmatig uw mening peilen over diverse onderwerpen. Voor nu zijn we alvast erg benieuwd wat u van de nieuwe website vindt.

Dit artikel is geschreven door Roel van Oirschot

Oversluiten

Bereken of oversluiten voor jou voordelig is.

Overwaarde

Je mogelijkheden met overwaarde?

Woning kopen?

Huis kopen? Bereken je laagste hypotheekrente.

Plaats een reactie

Vliegensvlug de laagste hypotheekrente?

Ontvang geheel vrijblijvend een hypotheekberekening op basis van jouw situatie en wensen.