Block title
Block content
Nieuwe geldverstrekker Attens hypotheken
  Door: roel 9539 keer gelezen
Attens Hypotheken biedt een aantrekkelijke hypotheekrente. Lees meer over deze hypotheek voor deelnemers van het pensioenfonds Zorg en Welzijn.


Ontvang een persoonlijk hypotheekaanbod

Ontvang vrijblijvend een persoonlijk hypotheekaanbod in de volgende situaties:Expert Tip
Op zoek naar de beste hypotheek? Laat nu uw mogelijkheden doorrekenen. Uit 458 producten van alle 39 aanbieders in Nederland, selecteren we de beste opties.
  • Laagste hypotheekrente garantie
  • 100% onafhankelijk & vrijblijvend
  • Binnen 24 uur duidelijkheid
Benieuwd? Start hier uw vergelijking

Reacties

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

wat kost een advies tot oversluiten? en wat zijn de kosten van oversluiten

Beste heer Snoeij, de kosten voor oversluiten bestaan uit de boeterente en de afsluitkosten voor een nieuwe hypotheek. Hier leest u er meer over: https://www.hypotheek-rentetarieven.nl/informatie/begrippen/oversluitkosten. De kosten zijn grotendeels afhankelijk van uw situatie en wensen. Dit wordt pas duidelijk na een persoonlijke berekening. Het is daarom dat hypotheekadviseurs vaak vrijblijvend deze berekening voor u maken, voordat u beslist om met de betreffende adviseur in zee te gaan. Met vriendelijke groet, Roel van Oirschot (Hypotheek-Rentetarieven)

waarom niet alle pensioenfondsen ?????
dit vooral voor ouderen die vooral nu hun huurwoning kunnen kopen

Beste R v d Houten, het kabinet heeft vorig jaar aan de pensioenfondsen een oproep gedaan om meer in eigen land te investeren, onder andere in de huizenmarkt. Verschillende pensioenfondsen doen dit inmiddels. Pensioenfondsen (en verzekeraars) hebben het marktaandeel sinds 2011 verdubbeld van 15% naar 30%). Investeerders die geen 'bank' zijn werken vaak via een zogenaamde regiepartij, die de verstrekking uit handen neemt. Een pensioenfonds dat kapitaal inbrengt is daardoor niet altijd herkenbaar. Deze trend is dus nog niet afgelopen. Met vriendelijke groet, Roel van Oirschot (Hypotheek-Rentetarieven.nl)

Pensioenfondsen zijn stichtingen. Daarvan kun je geen lid zijn. Dat een echte? hypotheekadviseur dat niet weet.

Beste HJ, in het artikel hebben we het over deelnemers aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Daarnaast moet u lid zijn van PGGM&CO, dit is de ledenorganisatie voor iedereen die in zorg en welzijn werkzaam is. Onderaan het artikel heb ik dat inderdaad verwisseld. Bedankt voor de tip. Gelukkig hebben we meer verstand van hypotheken ;) Met vriendelijke groet, Roel van Oirschot (Hypotheek-Rentetarieven)

Wanneer komt er een nieuwe hypotheekverstrekker op de markt die de "steenrijke" oudere mens helpt met het ten gelde maken van die steenmassa (zoals vroeger de opeet"hypoyheek bestond) ???

Beste J. Nieuwenhuis, de eisen vanuit de toezichthouder voor banken worden strenger (kapitaaleisen en risico's verlagen). Zij zullen zich daarom niet snel weer aan de 'opeethypotheek' wagen. Hier ligt inderdaad een kans voor nieuwe geldverstrekkers buiten de traditionele banken om. Zij hebben deze eisen niet. Daarnaast is het een interessante doelgroep (betrouwbaar en kapitaalkrachtig) waarbij de vraag groeit. We houden het voor u in de gaten. Met vriendelijke groet, Roel van Oirschot.

Als ze maar niet zo akelige slecht zijn als snsbank.
Want daar maken ze er echt een potje van

Wij zijn nu over de 60 en willen de mogelijkheid bekijken om onze hypotheek over te sluiten. Alleen vanaf deze leeftijd schijnt dat niet meer te kunnen ??

Beste Ernst, bij oversluiten wordt speelt de leeftijd geen rol. Wel worden uw inkomen en hypotheeksom getoetst aan de huidige normen. Oversluiten op latere leeftijd kan juist extra interessant zijn omdat u mogelijk in een lagere risicoklasse valt wanneer de hypotheek deels is afgelost. U komt dan in aanmerking voor rentekorting. Bij hypotheek van voor 2013 kunt u uw huidige hypotheekvorm meenemen (onder voorwaarde ook aflossingsvrij). Met vriendelijke groet, Roel van Oirschot (Hypotheek-Rentetarieven)