Werkwijze

NBG is volledig eigenaar en enige belanghebbende van Hypotheek-Rentetarieven. De informatie op deze website wordt op geen enkele wijze beïnvloed door derden, ook wordt voor het tonen van de informatie geen beloning ontvangen van derden. Ons renteoverzicht is daarmee 100% onafhankelijk.
     
Naast het informeren over hypotheken en hypotheekrente wil NBG consumenten ook interesseren voor verdere dienstverlening rechtstreeks of via geselecteerde partners, bijvoorbeeld het geven van advies of het aanvragen van een hypotheekofferte.

Om je goed van dienst te kunnen zijn vragen we je om vooraf jouw wensen en adresgegevens aan ons door te geven. Deze gegevens worden door ons zorgvuldig behandeld conform Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). iBrains staat ingeschreven bij het College bescherming persoonsgegevens (CBP) onder nummer M1062939.
     
NBG ontvangt geen rechtstreekse vergoedingen vanuit aanbieders. Wanneer je kiest voor de dienstverlening van één van onze geselecteerde partners, ontvangen wij hiervoor een eenmalige vergoeding.