Block title
Block content

Hypotheekrente combinatiehypotheek

Voor een globaal inzicht in de hypotheekrente van de gewenste combinatiehypotheek kijkt u in het renteoverzicht bij de afzonderlijke hypotheekvormen. Heeft u uw ideale hypotheek al samengesteld? Via onderstaand formulier kunt u de combinatiehypotheek van uw keuze naar ons toesturen. U ontvangt dan een hypotheekofferte met het exacte rentetarief voor uw hypotheek op maat.  

Stap 1/3:
Uw situatie
Stap 2/3:
Uw gegevens
Stap 3/3:
Uw aanvraag

U zoekt het beste hypotheekaanbod? Ontdek welke hypotheek voor u het voordeligst is.* Dagelijks ontvangen wij ruim 200 aanvragen voor een persoonlijke hypotheekvergelijking. Gelieve het aanvraagformulier zo nauwkeurig mogelijk in te vullen. Zo kunnen wij uw aanvraag snel behandelen.

Hypotheken combineren

Met combinatiehypotheek combineert u twee hypotheekvormen in één hypotheek. U kunt bijvoorbeeld kiezen om een aflossingsvrije hypotheek te combineren met een spaarhypotheek. Beide aflossingsvormen hebben een andere hypotheekrente. U kunt de hypotheekrente van alle hypotheekvormen vergelijken in ons handige renteoverzicht. U kunt bijvoorbeeld de laagste hypotheekrente zoeken van de volgende hypotheekvormen.

Wat is een combinatiehypotheek?

Met een combinatiehypotheek kunt u zelf uw ideale hypotheek samenstellen. U kunt zo de voordelen van verschillende hypotheken combineren of de nadelen van een bepaalde hypotheek wegnemen. Een populaire combinatie is bijvoorbeeld een (gedeeltelijk) aflossingsvrije hypotheek en een spaar-, leven- of beleggingshypotheek. Met deze combinatie profiteert u van lage maandlasten en bouwt u ook vermogen op.

Met een combinatiehypotheek kunt u alle hypotheekvormen combineren. Ook bepaalt u zelf over welk deel van de hypotheeksom u welke hypotheek afsluit. U kunt bijvoorbeeld 30% van de hypotheeksom aflossingsvrij maken en over 70% van de hypotheeksom een spaarhypotheek nemen.

Bij een combinatiehypotheek zijn de voor en nadelen van de gecombineerde hypotheekvormen van toepassing.

Voordelen combinatiehypotheek

  • Voordelen van hypotheekvormen combineren.
  • Nadelen van hypotheekvormen afzwakken.

Nadelen combinatiehypotheek

  • Nadelen blijven (hoewel afgezwakt) aanwezig.
  • Hypotheek wordt ingewikkeld.